Schrijf u nu in voor de 10-weekse
online collegereeks “Ken Uzelf”!

“Ken Uzelf’  ( gnōthi seauton) – deze spreuk stond naar verluidt als inscriptie op de tempel van Delphi. Maar betekent dat om onszelf als mens (als soort) te kennen, of vooral jezelf als individu? Of beide?

In al die jaren dat ik me met de gezondheid van medewerkers bezig houd via mijn bedrijf Lifeguard, heb ik geleerd dat goede zelfkennis een belangrijke, zo niet de belangrijkste bron van een goede gezondheid is. Maar voor zelfkennis is het voorwaardelijk dat we onze plek in relatie tot anderen en de wereld kennen, ja zelfs in relatie tot het universum. “Als je de mens niet in relatie tot het geheel kent, ken je geheel de mens niet.” Ik weet nog steeds niet van wie deze quote is, maar ik gebruik hem graag. 

Voor het Jane Goodall Instituut heb ik 10 bijzondere personen bereid gevonden om een stukje van hun kennis met ons te delen. Kennis die bijdraagt aan zelfkennis. Dit thema sluit naadloos aan de doelstellingen van het Jane Goodall Instituut: de relatie tussen mens, dier en natuur bevorderen. Ik hoop dat je meedoet!

Mikkel Hofstee, initiatiefnemer

Alle opbrengsten gaan naar het Jane Goodall Instituut Nederland

Programma

Inclusief diner van “Bij de Tuinman” op de Hoorneboeg. Heeft u zich al ingeschreven, maar wilt u live aanwezig zijn bij een sessie? Klik hier →

Live aanwezig zijn?

Wil je live aanwezig zijn bij de colleges? Dat kan! Let op: in verband met het coronavirus zijn er slechts 30 plekken aanwezig per sessie. Klik hierboven bij de sessie die je live wilt bijwonen op ‘Live aanwezig zijn’ en voltooi je inschrijving.

Schrijf je in voor deze online collegereeks!

Alle opbrengsten gaan naar het Jane Goodall Instituut Nederland. Maximaal 1.000 deelnemers.

Veelgestelde vragen


De foto van Jane Goodall is gemaakt door Paul Bellaart en de foto van Vincent Icke is gemaakt door Hielco Kuipers | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Mijn inschrijvingen
200.00